_______________

 

31.5.2022

Rentoutusohjaaja -koulutus

"Halusin lisätyökaluja hieronta-asiakkailleni stressaavaan arkeen. Kurssin sisältö oli laadukas ja konkreettisilla esimerkeillä opin rentoutusohjauksen saloja. Pystyn koulutuksen oppeja ja materiaalia hyödyntämällä tuomaan hierontatyöhöni lisäarvoa.

 

Suosittelen kaikille asiakaspalvelutilanteissa oleville yrittäjille. Itse osallistun ehdottomasti tuleviin jatkokoulutuksiin."

OOOOO

Mari Annala - hierontayrittäjä, Kehonhuolto Mannala

_______________

 

10.5.2022

Yksilövalmennus

- voimavarat ja tavoitteet

"

"Lähestyin Jenikaa saadakseni rohkeutta oman sisäisen äänen löytämiseen ja työkaluja mieltä painaviin kohtaamisiin sekä kirkastaakseni tavoitteitani.

 

Jokaisessa tapaamisessa sain uusia oivalluksia ja tulin herätelleeksi sellaisia mielenkolkkia, jotka olivat jääneet arjessa vähemmälle huomiolle. Valmennus oli erittäin hienovaraista, ammattimaista ja juuri niin yksilöllistä kuin olin toivonut.

 

Lämmin suositus!

"

OOOOO

Sofia 30 v. - yrittäjä ja asiantuntija sote-alalla

_______________

14.1.2022

Yksilövalmennus

- hypnoosi hyvinvoinnin parantamiseen

"Hain hypnoosista apua moneen asiaan. Olen vasta matkan alkupuolella, mutta koen hypnoosin jo muuttavan arkea ja ajatustapojani. Ymmärrän paremmin, miksi teen ja koen asioita tietyllä tavalla. Osaan jo nyt antaa asioiden kulkea enemmän omalla painollaan.

Jenika on ihmisenä aivan ihana ja aito. Kerrankin tuntuu, että joku oikeasti välittää ja haluaa auttaa minua! En yleensä malta odottaa seuraavaa tapaamista ja käynnin jälkeen on lämmin ja hyvä olo.

 

Suosittelen hypnoosivalmennusta jokaiselle, jolle voisi olla siitä apua."

OOOOO

Anonyymi Lilja - kotiäiti 30 v.

_______________

 

16.9.2021

Yksilövalmennus

- hypnoosi hyvinvoinnin parantamiseen

"Päädyin kokeilemaan valmennusta mielenkiinnosta hypnoosia kohtaan. Minut otettiin vastaan aidon lämminhenkisesti ja kiinnostuneesti. Oli helppoa löytää luottamus ammattilaiseen.

 

Valmennuksesta sain tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja henkiseen kehitykseen. Viime kerrasta on aikaa, mutta huomaan edelleen työstäväni asioita valmennuksessa saamieni keinojen avulla.

 

Suosittelen kaikkia, jotka haluavat panostaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa, kokeilemaan MIETE:en valmennuksia"

OOOOO

Irene Multanen - varastotyöntekijä 33 v.

_______________

 

9.9.2021

Yksilövalmennus

- stressinhallinta

"Jenikan yhteydenotto herätti ”skeptikon” uteliaisuuden ja mielenkiinnon siitä, että voisiko mentaalivalmennuksen avulla todella helpottaa stressiä ja työpaineita. Jo ensimmäisellä käynnillä epäily muuttui orastavaksi hämmästykseksi siitä, että se todellakin toimii. Tunne vahveni joka käynnillä ja alun perin sovittu kolmen käynnin setti tuplaantui ja jatkoa seuraa…

 

Todella vahva suositus."

OOOOO

Marko Ottola - toimitusjohtaja, yrittäjä HURU Palvelut

_______________

 

10.3.2021

Syvärentouttavat ryhmätunnit 

"MIETEn asiakkaana olen ollut syksystä 2019 lähtien. MIETE rentoutumiselle -tunnit toimivat minulla stressin lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Ne edistävät palautumista ja tasapainoa arjessani. Tunneilta olen saanut monia työkaluja helpottamaan välillä kuormittavaa arkea.

Suosittelen MIETEä, kun kaipaat palauttavaa hengähdyshetkeä arkeesi."

OOOOO

Maria Ruokonen - tiimivalmentaja 39 v.

_______________

6.2.2020

Yksilövalmennus

- menettämisen pelko

"Koin menettämisen pelkoa ja epävarmuutta, mikä taas aiheutti stressiä ja ahdistusta. Tunnistin tunteet täysin tarpeettomiksi, mutta en ollut päässyt niistä itsekseni irti. Pääsin tunteesta kokonaan eroon valmennuksessa. Oloni muuttui huomattavasti paremmaksi, kun ajatuskehä ei ollut enää viemässä energiaa. 

 

Jenika on hyvin luonnollinen ja osaa luoda rennon tunnelman. Jos jollakulla on vastaavia haasteita, niin ei kannata epäröidä. Valmennus on kokemuksena kaikin puolin miellyttävä ja siitä on apua."

OOOOO

Henri Vuolle - palvelupäällikkö 46 v.

_______________

Arvostelut

Tyytyväiset asiakkaat ja tulosten aikaan saaminen ovat syy MIETEn olemassaololle. Arvostelut ja kokemukset MIETEstä ovat tärkeitä sekä palautteina että tiedonlähteinä asiakkuutta harkitseville.

_______________

12.5.2022

Yksilövalmennus

- minä 2,0

"

Olen käyttänyt NLP:n työkaluja jo vuosia ja päässyt itseksenikin kohtuu hyvälle tasolle mm. menneisyyden, uskomusten, stressin ja unen käsittelyssä. Kaipasin kuitenkin edelleen parannusta ja Jenika auttoi minua eteenpäin asioissa, joissa koin olevani jumissa. Jännästi olen saanut myös todella erinomaista palautetta asiakkailtani, vaikka tämä ei ollut valmennuksen tavoitteena.

 

Suosittelen palvelua erityisesti mielen voimaan uskoville, jotka ovat valmiita kokeilemaan, miten hyviä vaikutuksia on mahdollista saavuttaa."

OOOOO

Jussi Niutanen - Tiedolla johtamisen konsultti 41 v.

_______________

5.3.2022

Yksilövalmennus

- voimavarat ja suunta

"Kantapään kautta olen vihdoin oppinut, että apua kannattaa pyytää. Miten hyvää tekee käännellä näkökulmia, saada herättelyä ja uusia ajatuksia, joihin ei yksin kykene!

Olen kiitollinen ja onnellinen Jenikan tuesta, taidoista ohjata ja telakoida poukkoileva mieleni omien voimavarojeni parhaaseen käyttöön. Tiedän, keneen otan yhteyttä, kun kaipaan tunteiden, ajatusten ja mielen peilailua. Jenika on myötäelävä, tehtävänsä tasalla oleva rinnallakulkija."

OOOOO

Tessi Ranta-aho - muutosvalmentaja 61 v.

_______________

 

18.3.2022

Yritysvalmennus

- rentoutuminen

"Tilasimme Jenikan rentoutusvalmennuksen tiimin virkistyspäivään. Saimme hyviä muistutuksia ja työkaluja rentoutumisen edistämiseksi työpäivien aikana. Erityisen hienoa oli se, että Jenika sai tiimin jakamaan ajatuksia ja keskustelemaan rentoutumisen merkityksestä. 

 

Suosittelen valmennusta lämpimästi erilaisille työyhteisöille."

OOOOO

Susanna Ketola - päällikkö, Tampereen yliopisto

_______________

 

20.1.2022

Osallistava etäluento

- enemmän aikaan vähemmällä

"Tarjosimme työntekijöille luentopaketin, jossa käsiteltiin mm. kuormitustekijöitä ja omien voimavarojen järkevää käyttämistä. Vaikka asiat olivat osalle tuttuja, niiden esille nostaminen koettiin tärkeäksi ja inspiroivaksi. Kiitosta tuli erityisesti käytännön työkaluista. Etänä keskustelua ei saatu aikaan niin paljon, kuin olisi toivottu.

 

Suosittelen lämpimästi MIETE:n tarjontaa yrityksille."

OOOOO

Jenni Virtanen - työsuojeluvaltuutettu, Prima Pet Premium Oy

_______________

 

11.5.2021

Yksilövalmennus

- pääsykokeisiin valmistautuminen

"Lääketieteen pääsykokeissa onnistumisen paine on suuri ja koetilanne stressaava. Päätin hakea MIETEltä apua saadakseni osaamiseni kokeessa paperille asti.

 

Löysimme nipun itselleni sopivia ja yksinkertaisia tekniikoita. Niiden käytön ahkeralla harjoittelulla sain ylläpidettyä kokeessa rennon rauhallisen olotilan kovan paineen ja kiireentunteen alla.

Tavoite saavutettu!"

OOOOO

Jussi Heinonen - yrittäjä 43 v.

_______________

 

4.3.2021

Yritysvalmennus

- työtehokkuuden parantaminen

"Yrittäjänä ajatustyötä on paljon ja olen siinä usein yksin. Ajatus jää helposti kiertämään kehää. Onneksi lähdin kokeilemaan valmennusta ennakkoluuloistani huolimatta, sillä opin siirtymään tehokkaammin asiasta toiseen ja hallitsemaan entistä paremmin ajatteluani.

 

Valmentajasta oli paljon hyötyä ja voin lämpimästi suositella MIETEä"

OOOOO

Sakari Paloviita - Digimuotoilun yksinyrittäjä Apitie

_______________

 

29.10.2019

Syvärentouttavat ryhmätunnit 

"Löysin tieni MIETEn syvärentoutukseen elämäntilanteessa, jossatunsin olevani stressaantunut ja työstä palautuminen oli käynyt haasteelliseksi. Kävin ylikierroksilla koko ajan ja rauhoittuminenoli minulle vaikeaa.

 

Jännitin rentoutukseen osallistumista, koska pelkäsin, ettei rentoutuminen siinä elämäntilanteessa olisiitselleni mahdollista. Jenikan ohjaama syvärentoutus sai minut kuitenkin huomaamaan, että turvallisessa ympäristössä ja rauhallisessa energiassa minäkin pystyn päästämään irti ja rauhoittumaan.

 

Kokemus oli vahva, sillä en ollut aikoihin tuntenut oloani niin rauhalliseksi ja levolliseksi. Ymmärsin, että ympäristööni vaikuttamalla pystyisin edelleen löytämään itsestäni levon ja rauhan. Se antoi toivoa ja rohkaisi tekemään tarpeellisia elämänmuutoksia.

 

Suosittelen syvärentoutusta kaikille, jotka haluavat hetken hengähdystauon arjen keskelle."

OOOOO

Minna Järvelä - sosiaaliohjaaja 45 v.

MIETE -lause

 

"Alitajuiset uskomukset vaikuttavat siihen, mikä on meille mahdollista tässä hetkessä"