_______________

 

16.9.2021

Yksilövalmennus

- hypnoosi hyvinvoinnin parantamiseen

"Päädyin kokeilemaan valmennusta mielenkiinnosta hypnoosia kohtaan. Minut otettiin vastaan aidon lämminhenkisesti ja kiinnostuneesti. Oli helppoa löytää luottamus ammattilaiseen.

 

Valmennuksesta sain tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja henkiseen kehitykseen. Viime kerrasta on aikaa, mutta huomaan edelleen työstäväni asioita valmennuksessa saamieni keinojen avulla.

 

Suosittelen kaikkia, jotka haluavat panostaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa, kokeilemaan MIETE:en valmennuksia"

OOOOO

Irene Multanen - varastotyöntekijä 33 v.

_______________

 

10.3.2021

Syvärentouttavat ryhmätunnit 

"MIETEn asiakkaana olen ollut syksystä 2019 lähtien. MIETE rentoutumiselle -tunnit toimivat minulla stressin lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Ne edistävät palautumista ja tasapainoa arjessani. Tunneilta olen saanut monia työkaluja helpottamaan välillä kuormittavaa arkea.

Suosittelen MIETEä, kun kaipaat palauttavaa hengähdyshetkeä arkeesi."

OOOOO

Maria Ruokonen - tiimivalmentaja 39 v.

_______________

6.2.2020

Yksilövalmennus

- menettämisen pelko

"Koin menettämisen pelkoa ja epävarmuutta, mikä taas aiheutti stressiä ja ahdistusta. Tunnistin tunteet täysin tarpeettomiksi, mutta en ollut päässyt niistä itsekseni irti. Pääsin tunteesta kokonaan eroon valmennuksessa. Oloni muuttui huomattavasti paremmaksi, kun ajatuskehä ei ollut enää viemässä energiaa. 

 

Jenika on hyvin luonnollinen ja osaa luoda rennon tunnelman. Jos jollakulla on vastaavia haasteita, niin ei kannata epäröidä. Valmennus on kokemuksena kaikin puolin miellyttävä ja siitä on apua."

OOOOO

Henri Vuolle - palvelupäällikkö 46 v.

_______________

Arvostelut

Tyytyväiset asiakkaat ja tulosten aikaan saaminen ovat syy MIETEn olemassaololle. Arvostelut ja kokemukset MIETEstä ovat tärkeitä sekä palautteina että tiedonlähteinä asiakkuutta harkitseville.

_______________

 

9.9.2021

Yksilövalmennus

- stressinhallinta

"Jenikan yhteydenotto herätti ”skeptikon” uteliaisuuden ja mielenkiinnon siitä, että voisiko mentaalivalmennuksen avulla todella helpottaa stressiä ja työpaineita. Jo ensimmäisellä käynnillä epäily muuttui orastavaksi hämmästykseksi siitä, että se todellakin toimii. Tunne vahveni joka käynnillä ja alun perin sovittu kolmen käynnin setti tuplaantui ja jatkoa seuraa…

 

Todella vahva suositus."

OOOOO

Marko Ottola - toimitusjohtaja, yrittäjä HURU Palvelut

_______________

 

11.5.2021

Yksilövalmennus

- pääsykokeisiin valmistautuminen

"Lääketieteen pääsykokeissa onnistumisen paine on suuri ja koetilanne stressaava. Päätin hakea MIETEltä apua saadakseni osaamiseni kokeessa paperille asti.

 

Löysimme nipun itselleni sopivia ja yksinkertaisia tekniikoita. Niiden käytön ahkeralla harjoittelulla sain ylläpidettyä kokeessa rennon rauhallisen olotilan kovan paineen ja kiireentunteen alla.

Tavoite saavutettu!"

OOOOO

Jussi Heinonen - yrittäjä 43 v.

_______________

 

4.3.2021

Yritysvalmennus

- työtehokkuuden parantaminen

"Yrittäjänä ajatustyötä on paljon ja olen siinä usein yksin. Ajatus jää helposti kiertämään kehää. Onneksi lähdin kokeilemaan valmennusta ennakkoluuloistani huolimatta, sillä opin siirtymään tehokkaammin asiasta toiseen ja hallitsemaan entistä paremmin ajatteluani.

 

Valmentajasta oli paljon hyötyä ja voin lämpimästi suositella MIETEä"

OOOOO

Sakari Paloviita - Digimuotoilun yksinyrittäjä Apitie

_______________

 

29.10.2019

Syvärentouttavat ryhmätunnit 

"Löysin tieni MIETEn syvärentoutukseen elämäntilanteessa, jossatunsin olevani stressaantunut ja työstä palautuminen oli käynyt haasteelliseksi. Kävin ylikierroksilla koko ajan ja rauhoittuminenoli minulle vaikeaa.

 

Jännitin rentoutukseen osallistumista, koska pelkäsin, ettei rentoutuminen siinä elämäntilanteessa olisiitselleni mahdollista. Jenikan ohjaama syvärentoutus sai minut kuitenkin huomaamaan, että turvallisessa ympäristössä ja rauhallisessa energiassa minäkin pystyn päästämään irti ja rauhoittumaan.

 

Kokemus oli vahva, sillä en ollut aikoihin tuntenut oloani niin rauhalliseksi ja levolliseksi. Ymmärsin, että ympäristööni vaikuttamalla pystyisin edelleen löytämään itsestäni levon ja rauhan. Se antoi toivoa ja rohkaisi tekemään tarpeellisia elämänmuutoksia.

 

Suosittelen syvärentoutusta kaikille, jotka haluavat hetken hengähdystauon arjen keskelle."

OOOOO

Minna Järvelä - sosiaaliohjaaja 45 v.

MIETE -lause

 

"Alitajuiset uskomukset vaikuttavat siihen, mikä on meille mahdollista tässä hetkessä"