Etsi

Suositellut julkaisut

Päivitetty: maalis 7

MIETE kerää sinulle tähän blogijulkaisuun listaa suositelluista materiaaleista, jotka liityvät rentoutumisen, arjen hallinnan ja positiivisen muuoksen teemoihin. Listaa päivitetään jatkuvasti uusien suosittelujen myötä. Hyviä hetkiä mielenkiintoisten materiaalien parissa!

Onko tiedossasi mainittuihin teemoihin liittyvä hyvä kirja, blogi, juttu, video tai sivusto, jonka haluat jakaa muille? Ilmianna se MIETEn sivujen yhteystietolomakkeen kautta tai lähettämällä facebook-viesti, niin voit auttaa muitakin löytämään erinomaista luettavaa! Mainitse julkaisun tietojen ja mahdollisen linkin lisäksi, mitä hyötyä sait ja kenelle suosittelisit julkaisua.

_______________________


KIRJAT

Ilon kirja - Dalai-lama, Desmond Tutu, Douglas Abrams. "Kirjassa on monta tasoa; itselleni uusi oivallus oli termi henkinen immuniteetti ja sen kehittäminen. Kirja avaa oven ilon ja myötätunnon maailmaan, sopii murehtijoille ja oman tiensä etsijöille. Sisältää myös lyhyen opastuksen meditaatioon."


Läsnäolon voima - Eckhart Tolle. "Klassikkoteos hetkessä elämisen taidosta, suosittelen ihan jokaiselle!" Huom! löytyy äänikirjana englanninkielellä YouTubesta täältä.


Tunne lukkosi - Kimmo Takanen. "Itsetuntemus parani ja hyvä apu tunnetyöskentelystä kiinnostuneille"


Voittamisen anatomia - Aki Hintsa. "Kokonaisvaltainen. Sopii jokaiselle, joka haluaa laittaa hihat heilumaan oman elämänsä täyteen remonttiin."


BLOGIT


ARTIKKELIT


SIVUSTOT


PODCASTIT

Happiness podcast - Dr. Robert Puff. "Ihanaa kuunneltavaa, antaa tietoa ja muistuttaa tärkeistä asioista" YouTube-linkki tässä.


VIDEOT

Better mind better life - Dr. Joe Dispenza´s essentials (Youtube-kanava). "Dr. Dispenzan juttuja kuuntelemalla pidin mielenterveyden kasassa viime kesän lopussa kun sääriluu murtuneena makasin sohvalla 7 viikkoa." YouTube-linkki tässä.


Rukoukset, hypnoosit, transsit ja meditaatiot soittolista (ohjattuja harjoituksia)- Tähän YouTube soittolistaan on kasattu useita suomenkieleisiä hypnooseja ja meditaatioita, joita voit hyödyntää esimerkiksi rentoutumiseen ja nukahtamiseen. YouTube-linkki tässä.