Jenika Silosuo

Yhteystiedot

p. 0440 848 281 (ark. klo 12-20)

jenika.silosuo@mielentelakka.fi

Käyntiosoite

yritysyhteisö Crazy Town

Rautatienkatu 21 B, 5. krs

33100 Tampere

Yhteydenottolomake

Kiitos! Viestisi on lähetetty.

Asiakaskokemuksia

"Rauhallinen, läsnäoleva, innostunut vetäjä <3" - Anniina

"Ihanan miellyttävä ääni harjoituksissa" - Carita

"Ihmisläheistä ja henkilökohtaista valmennusta!" - Jouko

________________

Jenika ohjaajana

"Ensisijaisesti haluan auttaa jokaista löytämään itselle ja kyseiselle elämäntilanteelle sopivat työkalut arjen ja mielen hallintaan. Harvoin on olemassa yhtä yleisavainta jokaiseen lukkoon, vaan useimmin solmut avataan itsetuntemuksen ja oikeiden tekniikoiden soveltamisen kautta. En siis niinkään pyri tarjoamaan tarkkaan noudatettavia reseptejä, vaan autan jokaista eteenpäin omalla tavalla.

Tällä hetkellä tärkein missioni ja intohimoni on tuoda mielenhallinnan tieto-taito osaksi suomalaisten jokapäiväistä arkea. Käytännön työssä tämä tarkoittaa jatkuvaa opiskelua ja työkalujen keräämistä, jotta voin jakaa niitä eteenpäin."

- Jenika

Ohjaajana Jenika pyrkii isommassakin ryhmässä haastamaan jokaista pohtimaan aiheita oman elämänsä lähtökohdista. Henkilökohtaiset esimerkit, huumori ja itseironia luovat henkilökohtaisen tunnelman ja lämmittävät yleisön nopeasti. Pitkissä koulutuksissa on huomioitu keskittymisen ylläpitäminen muiden muassa erilaisten aktivoivien harjoitteiden ja keskustelun avulla. 

 

Jenika pitää tärkeinä avoimuutta, oikeudenmukaisuutta ja jakamista, mikä näkyy koko yrityksen toiminnassa. Lisää yrityksen filosofiasta Mielen Telakasta -sivulla.

________________

Koulutus

Mentaalivalmentaja / Suomen Hypnoosiliitto

Hypnoosiohjaaja / Suomen Hypnoosiliitto

Eroon tupakasta vertaisohjaaja / Keuhkoterveysjärjestö Filha

Rentoutusohjaaja / Suomen Hypnoosiliitto

NLP-practitioner / NLP-yhdistys

KTK / Turun yliopiston kauppakorkeakoulu

"Vuoden 2017 alussa jättäydyin kokonaan pois taloushallinnon alata, jossa toimin viitisen vuotta esimerkiksi talouspäällikkönä ja tilintarkastajana. Uupumus ja stressi antoivat kokemusta ja vihdoin rohkeutta vaihtaa turvallinen ura kutsumukseen. Päätin, että voin menestyä myös tekemällä asioita, joihin haluan panostaa palavan intohimon ja mielenkiinnon vuoksi. Olin jo pitkään harrastanut meditaatiota ja NLP:tä, käynyt moninaisia kursseja itsetuntemukseen liittyen sekä opiskellut itsenäisesti psykologiaa. Nyt oli kuitenkin aika tehdä rakkaasta harrastuksesta ammatti.

 

Tein tuolloin aika kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen vaihtaen työnkuvan lisäksi myös paikkakuntaa. Porista Tampereelle kotiuduttuani otin harjoitusmielessä asiakkaita ja ohjasin vapaaehtoistyönä meditaatioiltoja. Tämän jälkeen hakeuduin vielä Suomen Hypnoosiliiton koulutuksiin, jotka antoivat vielä ammatillista varmuutta tekemiseeni." -Jenika

Lisää Jenikan uratarinasta blogissa.

________________

Vapaa-aika

"En oikeastaan erota työtä ja vapaa-aikaa. Enemmänkin jaan arkeni kuluttaviin ja palauttaviin sekä sisältöä ja hyvinvointia tuottaviin asioihin. Tämä ehkä siksikin, että tekisin suurta osaa työhöni kuuluvista asioista vapaa-aikana, jos ammattini olisi toinen. Ajattelen paljon myös arjen osa-alueiden tasapainoa, mikä mahdollistaa jaksamisen pitkässä juoksussa.

Herään aamuisin tavallisuudella klo 9-10 välillä, käyn koirien kanssa metsälenkillä ja juon aamuteen rauhassa pohtien samalla, mitä kaikkea hienoa päivän aikana tapahtuu. Menen koneelle usein vasta puolilta päivin suunnittelemaan, hoitamaan hallinnollisia juttuja, päivittämään somea ja markkinoimaan. Näistä asioista osa tuntuu välillä työltä. Mikäli työskentelen koko päivän koneella otan miltei poikkeuksetta päiväunet jossain vaiheessa saadakseni estettyä pitkästä näytön tuijottamisesta ja ajatustyöstä syntyvää aivosumua. Koneen pyrin laittamaan kiinni klo 21 joka ilta, toki aina siinä onnistumatta.

Jos taas olen vetämässä ryhmätunteja tai palavereissa päivän aikana, en juuri ole koneella. Ihmisten kohtaamisen jälkeen pää on usein ajauksia ja ideoita täynnä, joten annan mielikuvitukselle tilaa rentoutumalla vaikka käsityön tai kirjan arissa. Saan asiat parhaiten vietyä käytäntöön seuraavana päivänä kun ajatuksille on antanut rauhassa aikaa jäsentyä.

Iltaisin luen tai kuuntelen paljon myös fiktiota. Olen erityisen mieltynyt fantasiakirjallisuuteen, jota ahmin välillä kuin huomaamatta satoja sivuja. Menenkin usein sänkyyn rauhoittumaan kirjan ääreen jo parikin tuntia ennen uniaikaa. Viimeisenä koitan joka ilta muistaa pienen kiitollisuushetken. Miltei aina huomaan pitää sen kännykkämuistutuksen ansiosta.

Viikonloppuisin käyn harrastamassa meditaatiota ryhmässä ihan vain osallistujana, koska minäkin tarvitsen mielen kovalevyn tyhjentämistä säännöllisesti. Muutoin vietän aikaa perheen ja rakkaiden kanssa sekä käyn kursseilla hankkimasta lisää tieto-taitoa ja ideoita.

Arkeni on viikkotasolla hyvin säännöllistä ja turvallisuuden tunnetta vahvistavaa ehkä yrittäjyyteen liittyvää pakollista epävarmuutta lukuun ottamatta. Juuri tällä hetkellä huomaan ystävien ja kehoni pyytävän hieman enemmän huomiota kuin saan niille ajallisesti annettua ja pyrin antamaan niille erityistä huomiota aina tilaisuuden tullen.

 

Elämän muutoksissa arjen tasapainon hakeminen ja ylläpitäminen on jatkuvaa työtä, joka kuitenkin palkitsee. Kaiken kaikkiaan koen elämäni hyvin merkitykselliseksi ja ihanaksi" -Jenika

________________